Nieuws

Laat ook uw stem horen, het gaat om uw financiële toekomst!

U ontvangt binnenkort per post of e-mail een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek. Het pensioenfonds hoort graag uw mening. 

Duurzaam en verantwoord beleggen wordt steeds belangrijker en het bestuur van Pensioenfonds Astellas wil graag weten hoe u daarover denkt. Verder komt er een nieuw pensioenstelsel in Nederland en dat heeft ook gevolgen voor Pensioenfonds Astellas. Het bestuur moet de komende tijd keuzes maken over de inrichting van het nieuwe pensioencontract. Daarbij is inzicht in de voorkeuren van (oud-) deelnemers en gepensioneerden van Pensioenfonds Astellas een onmisbaar vertrekpunt.

Daarom ontvangt u per post of e-mail een uitnodiging voor deelname aan een onderzoek in de vorm van een vragenlijst.

Laat ons weten wat u belangrijk vindt aan uw pensioenregeling. Ook als u weinig van pensioen weet, horen we graag uw mening. Het gaat er immers om dat u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent!

In de uitnodiging staat hoe u deel kunt nemen aan het onderzoek. U kunt meedoen tot 7 september 2021. Het invullen van de vragenlijst duurt minder dan 10 minuten!

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens
Onderzoeksbureau Motivaction verwerkt uw antwoorden anoniem; de uitkomsten zijn dus niet te herleiden tot een persoon.

Hebt u vragen over het onderzoek? U kunt per e-mail contact opnemen met de helpdesk van Motivaction: pensioenonderzoek@motivaction.nl.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname!

Het bestuur van pensioenfonds Astellas