Nieuws

Vacature voor vertegenwoordiger van werknemers in verantwoordingsorgaan

Stichting Pensioenfonds Astellas wil de belangen van alle doelgroepen zo eerlijk mogelijk behartigen. Om die belangenbehartiging goed te borgen, is een verantwoordingsorgaan voor Pensioenfonds Astellas verplicht. Medewerkers hebben daarin een vertegenwoordiger. Deze functie is de afgelopen periode vervuld door de heer D. Kooijman.

Verkiezingen

De heer Kooijman is genoodzaakt zijn functie per 1 juli 2020 neer te leggen. Dat betekent dat er per die datum een vacature is in het verantwoordingsorgaan. Daarom kunt u zich als medewerker van Astellas nu kandidaat stellen voor deze functie. Wanneer er meerdere geschikte kandidaten zijn, worden verkiezingen gehouden.

Oproep voor kandidaten en procedure

In het functieprofiel is vastgelegd dat een kandidaat al vóór de benoeming moet voldoen aan een bepaald deskundigheidsniveau. Het bestuur voert daarom gesprekken met alle aangemelde kandidaten.

Kandidaat stellen

Wilt u zich kandidaat stellen? Vraag dan het functieprofiel en het kandidaatstellingsformulier op bij René Mosterd, bestuursadviseur van pensioenfonds Astellas, via verkiezingen-pfastellas@azl.eu. Wij ontvangen uw kandidaatstelling graag uiterlijk 24 juli 2020. Voor meer informatie of bij vragen kunt u ook contact opnemen met René Mosterd.