Nieuws

In Memoriam: Dirk Veenvliet

Op 30 september werden we opgeschrikt door het bericht dat onze bestuursvoorzitter Dirk Veenvliet totaal onverwacht is komen te overlijden. Dirk was sinds 2009 bestuurder bij ons fonds en vervulde sindsdien ook de voorzittersrol.

We herinneren ons Dirk als een vriendelijk en ingetogen mens. Hij was een zeer deskundig voorzitter, met een brede vakkennis en een sterke visie. Hij leidde vergaderingen met natuurlijk overwicht en een gezond gevoel voor humor. Discussies waren aangenaam, hoewel soms ook scherp. Maar altijd respectvol en rustig. Dirk zocht naar de verbinding, om daar samen sterker van te worden. Lastige dossiers werden van alle kanten bekeken. Kwam je als nieuwe bestuurder bij het fonds, dan genoot je een grote portie geduld en toonde hij begrip voor het feit dat je tijd nodig had om je pensioengerelateerde onderwerpen eigen te maken.

Hij is in het harnas gestorven, tijdens het beoefenen van zijn andere grote passie, het fietsen. Daar vertelde hij graag over. Ook zijn kleinkinderen waren een gewild gespreksonderwerp. Tijdens zijn leven vond hij steun in zijn geloof. We hopen dat zijn familie en vrienden diezelfde steun mogen ervaren, nu en in de toekomst. We wensen hen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.