Nieuws

Vacature voor vertegenwoordiger van werknemers in verantwoordingsorgaan

Stichting Pensioenfonds Astellas (hierna: Astellas) wil de belangen van alle doelgroepen zo eerlijk mogelijk behartigen. Daarom hebben medewerkers een vertegenwoordiger in het Verantwoordingsorgaan (hierna: VO). Deze functie is de afgelopen jaren vervuld door de heer W.J. Atsma. 

Vacature in het VO

De zittingstermijn van de heer Atsma eindigt per 1 januari 2019. Dat betekent dat er per die datum een vacature is in het VO. De heer Atsma stelt zich herkiesbaar, maar u als medewerker van Astellas krijgt de kans zich ook kandidaat te stellen voor deze functie. Wanneer er meerdere geschikte kandidaten zijn, worden verkiezingen gehouden.

Oproep voor kandidaten en procedure

In het functieprofiel is vastgelegd dat een kandidaat al vóór de benoeming moet voldoen aan een bepaald deskundigheidsniveau. Het bestuur voert daarom gesprekken met alle aangemelde kandidaten.
Wilt u zich kandidaat stellen? Vraag dan het functieprofiel en het kandidaatstellingsformulier op bij Yeliz Tintin, bestuursondersteuner van pensioenfonds Astellas, via verkiezingen-pfastellas@azl.eu. Wij ontvangen uw kandidaatstelling graag uiterlijk 14 januari 2018. Voor meer informatie of met vragen kunt u ook contact opnemen met Yeliz Tintin.